Ketkupolkka ry:n ja potku-urheilun pää-äänenkannattaja

K e p o s t iPotkupostia Ketkupolkka ry:n jäsenille - maaliskuu 1996


Multialla mainiot MM-kisat

Tänä vuonna MM-kisat potkittiin perinteistä poiketen loistavissa keliolosuhteissa. Auringon ja jään väliin oli kisojen järjestelyvastuun itselleen ottanut Multia-Team rakentanut tapahtuman, joka sai paistatella päivää niin tiedotusvälineissä kuin kilpailijoiden ja yleisön silmissäkin. Lauantaina potkittiin ratamatkat, joilla Heikkilän Anu potkiskeli Auli Suomalaisen ennätyksiä jään alle molemmilla jaloilla. 200 m ME on nyt 26.6 ja 2000 m ME 4.59.5 eli viiden minuutin haamuraja ei ollut Anulle ollenkaan maaginen.

Hannu Vierikon kunto oli vielä lauantai-aamuna kysymysmerkki, semminkin kun Hannu jänisti 200 m kisasta. Tuossa sähköisessä revityksessä SuiPan Matti Vigren kuittasi mestaruuden ajalla 23.3. Kortelaisen Kimmo puolusti kerrassaan yllättävän komeasti Kepon värejä sijoittumalla hienosti toiseksi maailmantilaston nelostilaan oikeuttavalla noteerauksella 24.0. Kahdella tonnilla Hannu karkasi pahimmilta uhkaajiltaan hurjalla alkuvauhdilla, joka riitti rikkomaan MEn. Uusi noteeraus on 4.18.8. Kiri kuitenkin hyytyi sen verran, että pahimmat kilpakumppanit saavuttivat Hannua hiukan lopussa.

Sunnuntain maastomaratonilla moni uumoilikin mestarin vaihtumista. Kilpailijoita odotti Multian pitäjän syrjäkulmia suurelta osin yli 200 m korkeudessa kiertelevä mäkinen ja osin pehmeähkö 14 km reitti, joka tahkottaisiin kolmeen kertaan. Ei siis pelkää potkuteknikkaa ja lajispesifistä lihaskuntoa, vaan raakaa voimaa ja rutistusta vaadittaisiin voittajalta.
Hannu löi epäilijöiltä luun kurkkuun heti alkumatkalla, ja masensi mm. Vickholmin Villen niin, ettei tämä tyytyi kamppilemaan pronssitilasta kisan yllättäjän Porthinin Tomaksen kanssa. Kuusiston Alpo kelasi Hannun kannoilla pitkään, mutta erehtyi hidastamaan potkufrekvenssiä erään juomapaikan kohdalla, jolloin vanha mestari singahti saavuttamattomiin.
Hannun voittoaika 2.04.59 kielii maastoreitin raskaudesta. Alpo pysäytti kellot aikaan 2.06.41. Villen aika oli 2.12.40 ja Tomaksen 2.12.49.


Kevätkokous 18.3.

on syy siihen miksi tämä Keposti ilmestyy näin rivakasti eli Ketkupolkka ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään maanantaina 18.3.1996 klo 19 Esalla Konalassa osoitteessa

Esa Mononen
Aittatie 13 b 18
Helsinki 39


Kickbike-tapahtuma 16.5.

Liikenneliiton kevyen liikenteen teemapäivä helatorstaina ei ole kilpailu eli kaikki voivat osallistua. Lisätietoja Esalta p. 542213


Kuuma Kickbike-kesä tulossa

Kickbiken suosio on tähän mennessä ylittänyt kaikki järkevien ihmisten esittämät ennakko-odotukset. Kickbike-vuokraamot, safarit ja Helsinki City Marathon odottavat!


Kepon jäsenmaksut 1996

Aikuiset 32 mk
Nuoret alle 18v. 6 mk
Kannatusjäsen 500 mk
Ketkupolkka ry:n tili KOP 142650-82829

Maksa jäsenmaksusi niin Kepo ei kolkuta omaatuntoasi. Hulluillakaan ei ole näin halpoja huveja! Jäsenmaksun voi perinteisesti maksaa myös kepotapahtumien yhteydessä.


Kepoisaa kevättä ja Kickbike-kautta kaikille !Kepon kotisivu