Ketkupolkka ry:n ja potku-urheilun pää-äänenkannattaja

K e p o s t i
Potkupostia Ketkupolkka ry:n jäsenille - heinäkuu 1995


Hyvä potku-urheilun kannattaja!

Potku-urheilu elää mullistuksen aikaa. Sitten puuanturoista rautaisiin kiskojalaksiin siirtymisen ei potkukelkkailu/lautailu ole kasvattanut suosiotaan tällaiseen tahtiin. Vihdoinkin ovat jalon lajimme harrastajat saamassa arvoiusiaan välineitä sulavankauniin potkuliikkeen voimalla eteenpäin kiidätettäviksi.

Tänä syksynä järjestetään useita tilaisuuksia vaalia potkuaatetta. Toisin kuin aikaisemmin, mukavalla yhdessä potkuttelulla jutteluvauhdilla on entistä suurempi osuus ohjelmassa. Näin on madallettu osallistumiskynnystä.

Lajimme tulevaisuus on parhaissa kantimissa kun pinkeiden huippu-urheilijoiden takaa löytyy tuhatmäärin hiki- muttei ryppyotsaisia potkukuntoilijoita. Tällä hetkrllä tarvitsemme kaikkia potkuvälineen omistajia rakentamaan yhteistä potkivaa Suomea. Tule siis mukaan tapahtumiin ja yhteislenkeille.

Potkimisen ja etenkin Kickbaikkaamisen rynnistyksestä eteenpäin kertoo se, että salskeat, piukkapakaraiset nuoremman polven ketkupolkkailijat ovat toivottamassa vanhaa mestaria urheilumuseoon tai ainakin varikkokäynnille. Timo Salinin potkima vuorokaudden maailmanennätys ja Alpo Kuusiston jatkuvat yli 400 km potkuviikot tehoilla, joista allekirjoittanut aikoinaan vai lehtimiehille sepitteli, poikinevat ensi ME-tilastoissa vaihtelua.

Kimmo Pernu on kepoisia, mutta samalla kantavia voimia potkuaatteen piirissä. Kimmo astuu avioon elokuussa pirteän pohjalaistyttönsä Marikan kanssa. Toivotan luistavia potkukelejä ja yhteisiä kelkkauria onnellisille.

5.8. kilvoitellaan Helsinki City suunnistuksen mestaruudesta, jossa Kimmo vielä esiintyy poikamiehenä. Lähtö tapahtuu klo 19 (19.30 toim.huom (kepolainen puolituntinen))ravintola City Marathonista. Tervetuloa.

Talkoohenkeä, epäitsekkyyttä, ennakkoluulottomuutta, työtä ja suurta innoitusta selä vahvaa selkärankaa toivotan kaikille Ketkupolkan potkufanaatikoille!


24 h Potkulautailun ME

Timo Salin potki Kickbikella 19.-20.6. uuden hurjan vuorokauden maailmanennätyksen 10pii (hiukan yli 314 km). Matka taittui Helsingistä Hankoon ja takaisin Espoon Leppäsillan kuntokiharalle, jossa Timo rundasi maagiset ennätysnumerot aikakirjoihin.

Kepostin saamien tietojen mukaan ei edes maailmanmestari Hannu Vierikko ole rohjennut ryhtyä kyseenalaistamaan ennätyksen pitävyyttä. Näyttää siltä, että Ketkupolkan piirissäkin on syntymässä jako pikamatkan ja pitkän matkan potkijoihin.


Puhelu Kepostin toimitukseen

"Ollaan kohta perillä. Sataa koko ajan. Tullaan ehkä takaisin."
Timo Salin ja Alpo Kuusisto matkalla Skåneen O-ringenille Kickbikella.

Kepon keskiviikkotreenit

Joka viikko Paloheinästä klo 18.00. Potkutekniikkaa, kovia vetoja, hikeä, kyyneleitä. Kickbike, hanskat ja kypärä suositeltuja varusteita.

Ketkupolkan yö 5.12.

Taikayön tunnelmaa Halkolammen satujäillä itsenäisyyspäivän aattona. Tällaista ei koe edes elokuvissa!

Keposafari 5.-6. 1. 1996

Tätä ei voi jättää väliin. Liukkaita jäätiköitä, hohtavia hankia, hiekoittamattomia kyläteitä, kantokelkkaosuuksia Päijät-Hämeen uinuvassa talviyössä kelmeän kuutamon loisteessa.

Talvikausi 1996

Talvi tuo tuollessaanperinteisten kepokisojen lisäksi uusia haasteita sekä Suomessa, että ulkomailla. Kalenteri ilmestyy marraskuun aikana.Kepon kotisivu